Νεα

της Οίνοι Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ανακοίνωση για τις οδικές πινακίδες των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος
Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν αναφορές σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα, αλλά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί αλλαγή των οδικών πινακίδων των «Δρόμων του Κρασιού της Μακεδονίας» με αντίστοιχες πινακίδες των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», λόγω της υπογραφής της συμφωνίας των Πρεσπών!
Η Ένωση Οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», η οποία λειτουργεί το οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», δηλώνει κατηγορηματικά ότι η ανωτέρω πληροφορία είναι αναληθής, διευκρινίζοντας παράλληλα τα ακόλουθα:

περισσότερα

Τα ΒορΟινά στη Θεσσαλονίκη
Η εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, με τη συμμετοχή των οινοπαραγωγών-μελών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, στην Προβλήτα 1 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).
Οίνοι λευκοί, ροζέ και ερυθροί, ξηροί, ημίξηροι, αφρώδεις και ημιαφρώδεις, γλυκείς και αμπελοοινικά αποστάγματα, από τα σημαντικότερα αμπελοτόπια και τα πλέον δημοφιλή οινοποιεία της βόρειας Ελλάδας, θα είναι, μαζί με τους δημιουργούς τους, στη διάθεση του κοινού.
«Τα ΒορΟινά» αποτελούν μία από τις πλέον αγαπητές οινικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα που το οινόφιλο κοινό αγκάλιασε από το 2005 όπου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά.

περισσότερα

Οι νικητές της κλήρωσης δώρων
Οι Ανοιχτές Πόρτες μοιράζουν 20 δώρα στις τυχερές και στους τυχερούς που κληρώθηκαν!!!
Το σαββατοκύριακο 26 & 27 Μαΐου, στην εκδήλωση των οινοποιείων Ανοιχτές Πόρτες 2018, στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή για την κλήρωση δώρων που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Οι τυχερές και οι τυχεροί της κλήρωσης, με τα αντίστοιχα δώρα είναι:

περισσότερα

ημερολογιο εκδηλωσεων

της Οίνοι Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εθνικών Οινικών Εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter