Νεα

της Οίνοι Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Τα ΒορΟινά στη Θεσσαλονίκη

Η αγαπημένη εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιών και αποσταγμάτων της Ένωσης Οινοπαραγωγών Οίνοι Βορείου Ελλάδος, "τα ΒορΟινά", θα πραγματοποιηθεί φέτος, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 από 18:00 - 20:00 στον υπαίθριο χώρο της προβλήτας 1 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Την εβδομάδα που θα προηγηθεί της κεντρικής εκδήλωσης θα πραγματοποιούν αρκετές οινικές εκδηλώσεις στην πόλη της θεσσαλονίκης.

 

περισσότερα

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ανοιχτές Πόρτες 2017

133 πανέμορφες φωτογραφίες από τους επισκέπτες των οινοποιείων στο δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» συμμετείχαν φέτος στο διαγωνισμό φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες», διαδίδοντας το μήνυμα του οινοτουρισμού και του επώνυμου ποιοτικού Ελληνικού κρασιού.
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλες και όλους τους φίλους μας για τη συμμετοχή καθώς και όλους εκείνους που επιβράβευσαν με τα like τους τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν.
Οι νικητές* του διαγωνισμού μας είναι:

περισσότερα

Ανοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, οι οινοπαραγωγοί-μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» που ανήκουν στο οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις!

περισσότερα

ημερολογιο εκδηλωσεων

της Οίνοι Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εθνικών Οινικών Εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter