Νεα

της Οίνοι Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων στην Θεσσαλονίκη, 11/12/2017

Ξεχωριστά, λαμπερά και κυρίως γιορταστικά θα είναι Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του 7ου Thessaloniki Food Festival, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, από τις 6 το απόγευμα, έως τις 10 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki.

Η πλέον δημοφιλής οινική εκδήλωση στην Ελλάδα Τα ΒορΟινά στολίζεται και φέτος με τα χρώματα των Χριστουγέννων και σας προσκαλεί σε μία ανεπανάληπτη γευσιγνωσία αποκλειστικά με εκλεκτά, σπάνια και ιδιαίτερα κρασιά, αλλά και αμπελοοινικά αποστάγματα, από τα οινοποιεία-μέλη της ένωσης Οίνοι Βορείου Ελλάδος.

περισσότερα

Οι Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος στη Βιέννη, 23/11/2017

Στο πλαίσιο της δράσης «Διπλωματία των Πόλεων», που αποτελεί μία από τις βασικές ενέργειες του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, στοχεύοντας στην προβολή της πόλης ως τουριστικό προορισμό, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εκπροσώπων επιχειρήσεων και φορέων της Θεσσαλονίκης στη Βιέννη.

Σκοπός της επίσκεψης η γνωριμία και η ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών με δημοσιογράφους, εμπορικές επιχειρήσεις, και φορείς της Αυστριακής πρωτεύουσας.

περισσότερα

Κρασί και Λογοτεχνία 19/11/2017
«Κρασί & Λογοτεχνία» μια εκδήλωση οινογευσίας και ακουσμάτων όπου οι λέξεις και το κρασί ταίριαξαν με αρμονία στις αισθήσεις της γεύσης αλλά και της ψυχής.
 
Οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες του Παράγκα Sparkling από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη συνόδεψαν τον «Υπέροχο Γκάτσμπυ» στα ξέφρενα πάρτι του φρεσκάροντας τον ουρανίσκο μας, το χαρμάνι από Μαλαγουζιά και Ασύρτικο από τον Λευκό του Κτήματος Γεροβασιλείου έγινε ένα με τη «δροσιά του αμπελιού» της Μάτση Χατζηλαζάρου και τον «Ήλιο τον Ηλιάτορα» του Οδυσσέα Ελύτη, τα αρώματα των τροπικών φρούτων, της δρυός και του μελιού του Emphasis Chardonnay του Κτήματος Παυλίδη μέθυσαν την «Κυρά των αμπελιών» του Γιάννη Ρίτσου αλλά και τους στερημένους μοναχούς του Ουμπέρτο Έκο στο «Όνομα του Ρόδου».

περισσότερα

ημερολογιο εκδηλωσεων

της Οίνοι Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εθνικών Οινικών Εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter