• Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος

Νεα

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ανοιχτές Πόρτες - Ανακοίνωση

Η αγαπημένη οινοτουριστική εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» λόγω των συνθηκών που επικρατούν από την πανδημία με τον κορωνοϊό, δεν θα πραγματοποιηθεί όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί το σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαΐου 2020.

περισσότερα

Οινοτουριστική περιήγηση στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος

Οι "Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος" μας περιμένουν σε λίγο να ανταμώσουμε εκεί, να χαρούμε την απαράμιλλη ομορφιά των αμπελώνων μας, να ξεναγηθούμε σε υπέροχα ασφαλή επισκέψιμα οινοποιεία και να απολαύσουμε μερικά από τα καλύτερα κρασιά της Ελλάδας μας. Μέχρι τότε όμως φροντίζουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, μένουμε ασφαλείς και πίνουμε, πάντα με μέτρο, επώνυμο ποιοτικό Ελληνικό κρασί.

περισσότερα

Πως μπορούμε να απολαύσουμε εύκολα και απλά τα αγαπημένα μας κρασιά

Τα ξεχωριστά και ιδιαίτερα δημοφιλή κρασιά και τα αποστάγματα από τα οινοποιεία της ένωσης "Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος" μπορείτε να τα βρίσκετε σε super markets, καταστήματα delicatessen, σε σημεία πώλησης εκλεκτών τροφίμων, κάβες και e-shops.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τον πίνακα όπου αναφέρονται οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των οινοποιείων για να ενημερωθείτε σχετικά με σημεία πώλησης. 

Επιπλέον θα βρείτε τον πίνακα με e-shops που διαθέτουν ή συνεργάζονται.

περισσότερα

ημερολογιο εκδηλωσεων

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εθνικών Οινικών Εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter