• Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος

Νεα

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Τα ΒορΟινά στην Αθήνα, Σάββατο , 1/02/2020

Τα ΒορΟινά, η εκδήλωση γευσιγνωσίας της ένωσης οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», επιστρέφουν στην Αθήνα, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, για την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση με τους φίλους του κρασιού, το κοινό που θέλει να γνωρίσει και να ενημερωθεί για την εξέλιξη του επώνυμου ποιοτικού οίνου από τα δημοφιλή οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας.

περισσότερα

ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΟΙΝΟΥ

Οι Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος προτείνουν μερικές απλές συμβουλές για την υπεύθυνη απόλαυση σε όσους επισκέπτονται τα ΒορΟινά ή τις λοιπές Εκδηλώσεις Γευσιγνωσίας Οίνου των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος. Βρείτε τις συμβουλές στο συνημμένο έγγραφα.

περισσότερα

Νέα Ταυτότητα για τους Οινοποιούς Βορείου Ελλάδος

Η Ένωση των Οινοποιών της Βορείου Ελλάδος απαρτίζεται από τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα οινοποιητικά ονόματα ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας. Ταυτόχρονα, αποτελεί μία από τις πλέον ισχυρές κυψέλες συνεργατικότητας και αλληλεγγύης, με πρωτοπόρες δράσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η ιστορία της Ένωσης ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 1993, πριν από 26 χρόνια, με αρχικά 15 πρωτοπόρους οινοποιούς για την εποχή εκείνη, που υπέγραψαν την ιδρυτική της πράξη.

περισσότερα

ημερολογιο εκδηλωσεων

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εθνικών Οινικών Εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter