Νεα

Προκήρυξη Προγράμματος «Σύγχρονες Τεχνικές Καλλιέργειας της Αμπέλου, Οινοποιίας και Αποσταγματοποιίας»
Προκήρυξη Προγράμματος «Σύγχρονες Τεχνικές Καλλιέργειας της Αμπέλου, Οινοποιίας και Αποσταγματοποιίας» στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. για το 2017.
 
Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 1 έως 25 Φεβρουαρίου και μόνο ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση:
 

περισσότερα

ΒορΟινές Περιηγήσεις στην Αθήνα

Από την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, η Αθήνα κινείται σε ρυθμούς ΒορΟινών καλωσορίζοντας τους οινοπαραγωγούς της ένωσης "Οίνοι Βορείου Ελλάδος".

Σεμινάρια οινογνωσίας και γευσιγνωσίας για επαγγελματίες και κοινό, παρουσιάσεις οινοπαραγωγών, ειδικά γεύματα και δείπνα, συνδυαστικές προτάσεις γεύσεων, διαγωνισμοί και πολλά άλλα, όλα μέσα από το πρίσμα «οίνος & αποστάγματα». Επιπλέον, ορισμένα από τα καλύτερα wine bars και εστιατόρια της Αθήνας, θα σερβίρουν τις ημέρες αυτές κρασιά των οινοπαραγωγών που συμμετέχουν στα «ΒορΟινά» και θα φιλοξενούν οινοπαραγωγούς που θα σας μυήσουν οι ίδιοι στα μυστικά των κρασιών τους.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν πριν την κεντρική εκδήλωση, αλλά και παράλληλα με αυτή, και δηλώστε συμμετοχή όπου είναι απαραίτητο στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης: www.voroina.gr .

περισσότερα

Τα ΒορΟινά στην Αθήνα

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων και αποσταγμάτων των οινοποιείων - μελών της ένωσης οινοπαραγωγών Οίνοι Βορείου Ελλάδος "Τα ΒορΟινά στην Αθήνα", θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 και ώρα από 12:00 έως 20:00.

Πρόγραμμα:

Επαγγελματίες: 12:00 - 15:00, Δωρεάν με προεγγραφή

Καταναλωτές:    15:00 - 20:00, Κόστος:  Με προεγγραφή 5€, Χωρίς προεγγραφή: 8€

Η προεγγραφή θα γίνεται στο site: www.voroina.gr

Περίσσότερες πληροφορίες: www.voroina.gr , τηλ: 2310281617 , 231028163

περισσότερα

προγραμμα εκδηλωσεων

της Οίνοι Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter