Νεα

Οινικές Περιηγήσεις με Πυξίδα τα ΒορΟινά

Περιμένοντας «Τα ΒορΟινά» το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και γιορτάζοντας την εποχή του τρύγου, σας προσκαλούμε να ακολουθήσουμε μαζί τις «Οινικές Περιηγήσεις με Πυξίδα Τα ΒορΟινά» στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε επιλεγμένα σημεία της πόλης, όπως εστιατόρια, wine bar, café και κάβες.
Εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και οινογνωσίας, κάθετες και οριζόντιες γευστικές δοκιμές, γνωριμία με ποικιλίες και οίνους νέων και παλαιωμένων εσοδειών, food & wine dines, απολαυστικά pairings, wine cocktails, party, κινηματογράφος, προτάσεις για περισσότερη οινική απόλαυση και κυρίως πολλές συναντήσεις με τους οινοπαραγωγούς της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ατελείωτων οινικών περιηγήσεων!

περισσότερα

"Τα ΒορΟινά" στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Η αγαπημένη εορταστική εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, αλλά και των επισκεπτών της «Τα ΒορΟινά» με τα κρασιά και τα αποστάγματα του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, πραγματοποιείται φέτος το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, στην Προβλήτα 1 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

Πρόκειται για την ετήσια έκθεση της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» με τη συμμετοχή των οινοπαραγωγών-μελών της.

περισσότερα

Δελτίο Τρύγου 2016 στη βόρεια Ελλάδα - Πρώτη εκτίμηση

Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται από πρωίμιση της παραγωγής κατά τουλάχιστον 7 ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Β. Ελλάδας συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά. Αιτία θεωρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες κατά τα πρώτα στάδια του βλαστικού κύκλου που επιτάχυναν την έκπτυξη των οφθαλμών και την ανθοφορία της αμπέλου.

περισσότερα

προγραμμα εκδηλωσεων

της Οίνοι Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter